Ibu Pukul Anak Guna Kayu Balak Hingga MauUt

Tertekan kerana suami tak balik-balik dari Malaysia, seorang ibu Datna 28 membelasah anak kandungnya hingga maut dalam kejadiaan isnin kelmarin di Bagan asahan.

Mayat mangsa yang berusia 3 tahun itu di temukan oleh ibu saudara mangsa dalam keadaan tidak berbaju dan badannya penuh memar di dapur milik rumah mereka.

Tengok Gambar Dan Video Seterusnya. Hanya Untuk Yang Kuat Semangat Sahaja. Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )

Pelik dengan kematian anak saudaranya itu,saksi kemudian melaporkan kejadian kepada pihak polis.

Siasatan awal di lokasi kejadian,mendapati sebatang katu balak berukuran kurang 1 meter dipercayai digunakan untuk memukul mangsa.

Menurut Polis Asahan Barang Bakti telah pun menahan suspek selepas pihak hospital mengesahkan luka lebam di bagian siku,tangan,telingan,kepala bagian belakang,paha dan badan bagian belakang mangsa adalah luka akibat dipukul menggunakan benda keras.

Bagaimanapun suspek yang ditahan mengaku membelasah anak kandungnya itu lantara geram dengan suami yang tidak balik-balik ke kampung selepas kelahiran anak pertama mereka.

Ditambah pula mangsa kerap bertanya kepada ibunya sama ada bapanya balik atau tidak Hari Raya tahun ini dari Malaysia kerana pernah berjanji membuatnya hilang pertimbangan.

Sumber : http://eberita.org/ibu-belasah-anak-guna-kayu-balak-hingga-maut/

Tengok Gambar Dan Video Seterusnya. Hanya Untuk Yang Kuat Semangat Sahaja. Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *