Burung Nuri Ini Telah Bongkar Perbuatan Terkutuk Majikan. Perhatikan Apa Yang Burung Nuri Ni Cakap.

Ayat yang diucapkan oleh seekor burung ini membongkar perbuatan majikan dan pembantunya. Ayat yang diucapkan atau ditirukan burung tersebut betul-betul tidak disangka-sangka. Kehadiran haiwan peliharaan ini ternyata boleh mempengaruhi keharmonian rumah tangga seseorang.

Kebiasaannya memelihara haiwan di rumah bukan merupakan suatu hal yang biasa, siapa pun yang suka binatang boleh memeliharanya. Binatang seperti anjing, kucing, atau burung seringkali dipilih untuk menjadi haiwan peliharaan.

Biasanya haiwan tersebut cenderung untuk jinak dan mudah diurus. Salah satu rumah yang memelihara haiwan perliharaan adalah pasangan asal Kuwait ini.

Mereka memelihara seekor burung nuri. Burung yang termasuk jenis haiwan yang boleh meniru suara manusia.

Betapa terkejutnya si isteri ketika mendengar suara yang asing di telinganya yang keluar dari paruh sang nuri. Nuri tersebut mengeluarkan bunyi yang membuatnya terkejut. Oleh itu, dirinya ingin memastikan apakah perkara ini benar-benar terjadi.

Si isteri mendengar burung nuri itu berkicau seperti seakan-akan rayuan.

Kicauan nuri ini diulang-ulang hingga membuat si isteri yakin akan perbuatan suaminya. Si isteri pun melaporkan suaminya ke pihak yang berwajib.

Perbuatan terkutuk di Kuwait adalah perkara yang terlarang. Jika disabit kesalahan, hukumannya adalah penjara atau kerja sosial.

Akhirnya si suami pun mengakui dia telah melakukan perbuatan terkutuk tersebut. Suaminya ini sering kali merayu kepada wanita itu supaya melakukan perbuatan itu.

Kerana itulah, rayuannya itu didengari oleh burung nuri dan si burung itu menirunya.

Si suami akhirnya mengaku jika ia melakukannya dengan orang yang tak asing bagi isterinya. Orang itu tak lain adalah pembantunya!

Nasib si suami agak baik kerana hukuman di Kuwait tidak mengambil kira burung sebagai bukti. Walaupun begitu, kisah ini sudah tersebar hingga ke seluruh penjuru dunia.

Tak hanya itu sahaja, burung nuri juga telah membongkar perselingkuhan seorang wanita bernama Suzy.

Burung nuri di rumahnya kerap kali berkata ‘I Love You Gary’. Padahal, teman lelaki Suzy adalah seorang lelaki bernama Chris.

Sumber: viralmerdeka.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *